ik ben bang voor wat eronder zit

Ik ben echt bang Celina voor wat er allemaal onderzit

In deze post neem ik je mee in een casus van een cliënt die onwijs bang was voor wat eronder zit. Ze heeft het zolang weggestopt en kon zich niet overgeven in de gevoelens. Ze zette zich schrap en blokkeerde. Met ademwerk proberen we dit samen weer in beweging te krijgen.

Het is als een soort van bal wat je steeds meer onder water drukt. Dat gaat lang goed, maar op een gegeven moment komt die bal toch weer naar de oppervlakte.

Tips om wat meer te openen: 

  1. Stapje voor stapje. Je hoeft geen marathon te rennen, maar je mag langzaam aan meer gaan openen en toelaten
  2. Als je het fijn vind, doe het in het bijzijn van een (lichaamsgericht) therapeut.
  3. Ga naar yoga, bewegen (wandelen, sporten) of kies voor een retreat van een dag, weekend of week. 
  4. Je mag bang zijn, daar is niks mee, lieve vrouw

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Heb je interesse is de ademcirkels, adem en meditatie of 1 op 1? Super tof om je samen met je te werken. Klik op het woord in de zin hierboven, dan kom je op de juiste pagina.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Heb je interesse is de ademcirkels, adem en meditatie of 1 op 1? Super tof om je samen met je te werken. Klik op het woord in de zin hierboven, dan kom je op de juiste pagina.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online