Ik wist niet dat ik eenzaam was

Ik wist niet dat ik eenzaam was

In deze post neem ik je mee in een casus van een cliënt die al lange tijd hulp had binnen de GGZ voor Sociale angst. In de NEI sessie kwamen we erachter dat zij zich eenzaam voelde. De tranen kwamen direct toen we hierop kwamen. Zo bijzonder.  Eenzaamheid, je alleen voelen is zo’n naar gevoel. Je trekt je terug of gaat juist pleasen om dit gevoel niet te hoeven voelen. Je cijfert jezelf weg.

Tips om eenzaamheid te verminderen: 

  1. Voel waar je het voelt in je lichaam. Zit er angst onder of afwijzing. 
  2. Ga schrijven om je gevoel dieper te onderzoeken.
  3. Je bent goed zoals je bent. Je mag je eenzaam voelen en je mag je alleen voelen. Je hoeft niet dat gevoel weg te duwen.
  4. Een NEI sessie kan je echt helpen om de trigger er onder uit te halen. 

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online