van kneus naar kneuzig

kneus

Ik voelde me echt een kneus

In deze post neem ik je mee hoe van kneus naar kneuzig ben getransformeerd. Ik voelde me vaak iemand die het leven niet aankon, dat ik niet gelukkig mocht zijn en dat ik maar mee moest gaan in het normaal. Maar juist dat normaal kon ik niet meer aan voldoen, zoals ik dacht dat er werd verwacht.  

Op een gegeven moment dacht ik -> F*ck it, ik ga mijn eigen weg zoeken naar wie ik ben en waar ik blij van word. 

Wat betekent kneuzig voor mij: 

  1. Minder hoge lat leggen en heerlijk genieten.
    Tussen de dag door een dansje doen, minder geld verdienen maar met veel leuker werk
  2. Je bent altijd oke zoals je bent, je mag dat omarmen. Geen oordelen en hoeven voldoen aan andere. MAAR je bent aan jezelf verplicht om je pijn te doorvoelen, niet weglopen daarvoor

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online