Adem Sessie

Het is tijd om niet langer te vluchten, maar alles te omarmen wat jij in de kern al bent.

 

Een losse sessie is voor jou als jij klaar bent met vechten tegen al je emoties, klaar bent met die gevoelens van faalangst of ‘niet goed genoeg zijn’, en op snelle en effectieve manier blokkades wil doorbreken en wil kennismaken met mijn manier van werken. Voor meer regie, vrijheid en het trekken van je eigen plan.

 

Ademwerk heeft mij geleerd meer contact te krijgen met mijn lichaam. Ik zat zo vaak in mijn hoofd. Ik zocht naar meer connectie naar mijn hart. Ik wilde graag leven vanuit mijn hart maar diep van binnen voelde ik dat gesprekken met een psycholoog of coach mij niet verder zouden helpen. 

Jarenlang heb ik mij verzet tegen ademwerk. Mijn zusje zei dat 3 jaar dat ik dit is moest proberen, maar weet je als je het zelf wil, dan blijft het maar een advies.

Ik ben  sinds de start van mindfulness en yoga bezig met mijn ademhaling. Opmerken hoe de adembeweging gaat en met yoga soms de adem verbinden aan een houding. 

Ik voelde me zo vaak het gevoel dat ik ‘het’ niet goed deed. Mijn adembeweging stroomde niet zoals de juf het vertelde.

Ik voelde hier zoveel weerstand tegen, want ik dacht dat ik het toch niet kon. En ik voelde heel sterk dat ik mij niet weer wilde aanpassen. Dat dat ik genoeg gedaan en met mijn adem wilde ik dat niet. 

Totdat ik op een retreat was waar ademwerk onderdeel was van het programma en ik toch maar mee deed. WAUW… Wat een cadeau..

Natuurlijk ga je mee in de manier van ademhalen maar je hoeft niet je eigen ritme aan te passen. Ik was zo verwonderd en ik voelde me zo gesteund door de begeleiders. 

De afgelopen jaren steeds meer gaan verdiepen in mijn eigen ademhaling en aangesloten bij ademcirkels (groepsbijeenkomsten) en 1 op 1 sessies. Ik blijf het fascinerend vinden hoe je lichaam werkt dat je zoveel kunt loslaten via je ademhaling.

Ademwerk

In een losse ademsessie neem ik je mee in de wereld van de adem. Samen kijken we naar je ademritme, welke uitdagingen je ervaart en geef ik je tips mee voor thuis. Als je meer ervaring hebt, breng ik je dmv een verbonden adem sessie  dieper in je lichaam. 

Praktische informatie

  • Afspraak plannen-> Plan je afspraak direct in via mijn digitale agenda. 
  • Duur sessie ->  90 minuten 
  • Locatie -> Live in mijn praktijk in ‘s-Gravendeel
  • Investering-> November aanbieding 97 euro. Daarna gaat de prijs naar 133 euro.

Ademwerk

Wist je dat je ademhaling ervoor dat zorgen dat je hele zenuwstelsel wel of niet kan ontspannen? 

Je ademhaling is zo’n bijzonder proces in je lichaam. Door het leven kan je ademhalingsproces verstoort raken. We ademen dan bijvoorbeeld kort, houden onze adem onbewust is of is de adem schokkerig. En dit heeft dan weer invloed op hoe we ons voelen, zowel mentaal fysiek en emotioneel. 

Met meditatie kunnen we opmerken hoe de ademflow stroomt en met ademwerk gaan we veel dieper om je lichaam in een staat van zijn te brengen waardoor je kunt gaan ontladen. Loslaten van wat je niet meer dient en helen van je hart. 

Een losse ademsessie verschilt per keer. Zeker bij een eerste keer zullen we aandacht besteden aan hoe het met je lichaam is, hoe je ademritme gaat en welke oefeningen je thuis kunt uitvoeren om meer energie te gaan krijgen.

Heb jij al meer ervaring, dan gaan we sneller te diepte in en start we (na een korte intake) met een verbonden ademsessie. Bij verbonden ademen brengen we door de ademhaling je lichaam in de gelegenheid te gaan loslaten van angsten, verdriet, pijn, stress, spanning en vastgezette trauma. g

Ik heb de afgelopen jaren echt diepe en waardevolle sessies mee mogen maken. Voor mij was dit echt de key om te doorleven en doorvoelen van emoties, gevoelens en oude shit. Mijn leven is er echt door veranderd. 

Daarnaast heb ik ook geleerd om mezelf te laten dragen door een ander. Je word begeleid door iemand die zorgt voor je veiligheid en vertrouwen. Die moedigt je aan en helpt je door moeilijke stukken heen door drukpunten op het lichaam te gebruiken. 

Heel eerlijk, ik kon niet meer vluchten. In gesprekken en oefeningen kon mijn mind altijd een uitvlucht zoeken, maar hier dus niet. Omdat je in een bepaalde staat van zijn word gebracht door je ademhaling, neemt je lichaam de verwerking over. 

Mindfulness online
Compassie online
Kinderen online
LHBTI+ online