Werk met mij

Wil jij samen werken met mij? Kijk dan hieronder naar alle mogelijkheden. Ik werk ik groepen, voor bedrijven en 1 op 1. Er zit altijd wel een juiste optie bij voor jou. 

Ademcirkel

Een ademcirkel is voor jou als jij het fijn vind om in de groepsenergie te ademen. De groepen zijn klein zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. We maken gebruik van de verbonden ademhaling. Groep max 6 personen. Klik hier voor meer informatie.

Ademcoaching

Een losse sessie is voor jou als jij klaar bent met vechten tegen al je emoties, klaar bent met die gevoelens van faalangst of ‘niet goed genoeg zijn’, en op snelle en effectieve manier blokkades wil doorbreken en wil kennismaken met mijn manier van werken. Voor meer regie, vrijheid en het trekken van je eigen plan. Klik hier voor meer informatie.

NEI sessie

In een losse NEI sessie kijken we naar je grootste belemmering in je leven. Dit kunnen diepgewortelde patronen zijn die je al je hele leven meeneemt of ervaringen die je overkomen (bv auto-ongeluk). Klik hier voor meer informatie.

ademcoaching voor bedrijven

Ademwerk voor bedrijven

Gun jij je werknemers meer ontspanning, meer energie en ga jij voor duurzame inzetbaarheid? Bedank dan je werknemers met een adem workshop. 

Optie 1: Ademworkshop voor 5 tot 15 personen. 

Optie 2: Verbonden ademcirkel voor 5 tot 8 personen. 

Langdurige samenwerking? Yes, daar gaan we over met elkaar in gesprek hoe we dat kunnen vormgeven. 

Klik hier voor meer informatie.

Mindfulness online
Compassie online
Traject online