energetisch opruimen van je leven

energetisch opruimen

Wat zit er onbewust bij je vast? Energetisch opruimen

In deze post neem ik je mee in hoe ik denk over opruimen en wat er allemaal vast zit in je lichaam. De afgelopen jaren heb ik me steeds meer gefocust op energetisch opruimen, de binnenkant van je lichaam opruimen. Dit noemen ze ook wel innerlijk werk, innerlijk kind werk. Dit heb ik gedaan met plantmedicijnen, ademwerk (breathwork) en NEI therapie.  Zoveel meer vrijheid ervaar ik en ik voel me gelukkiger. Natuurlijk heb ik ook momenten van huilen, vrouwelijke cyclus die er is en het leven wat er soms ook gewoon is. 

Tips van mij EN mijn klanten: 

  1. Ik krijg vaak de vraag -> Waar start ik? 
    Kies uit waarvan je weet dat het goed voor je is. Dat kan yoga zijn, een groepssessie, ademwerk (in een groep of 1 op 1), lichaamgerichte therapie, systemische opstelling, cacaoceremonie, plantmedicijnreis. Kies wat nu past.
  2. Delen is helen. Zoek iemand die je kan vertrouwen en waar je je gedachten mee kan delen zonder oordeel. Leren praten over wat er in je speelt is heel belangrijk. Dat kan met een coach maar ook iemand in je omgeving (wie is je grootste supporter)
  3. Het kan als heel zwaar voelen Wat kun je doen om wat meer luchtigheid toe te voegen? Ik dans regelmatig op K3 of andere blije muziek. Even blijheid en luchtigheid.
  4. Neem kennis in je op, simpele boeken, blogs of podcasts. 

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online