NEI Sessie

Het is tijd om niet langer te vluchten, maar alles te omarmen wat jij in de kern al bent.

Een losse NEI sessie is voor jou als jij klaar bent met vechten tegen al je emoties, klaar bent met die gevoelens van faalangst of ‘niet goed genoeg zijn’, en op snelle en effectieve manier blokkades wil doorbreken en wil kennismaken met mijn manier van werken. Voor meer regie, vrijheid en het trekken van je eigen plan.

NEI therapie heeft de afgelopen jaren veel voor mij betekent. Ik heb mijzelf jarenlang een rol aangemeten, waarvan ik dacht dat ik dat moest zijn. ‘Ik was die grijze muis, die eigenlijk helemaal geen grijze muis was’.

Inmiddels heb ik geleerd mijn eigen plan te trekken, te luisteren naar mijn lichaam en niet langer te vechten tegen alles wat ik voel. Ik heb mijn dyslexie geaccepteerd, ‘ik kwam uit de kast’, heb mijn rijangst overwonnen en mijn spiritualiteit omarm ik steeds meer. Het zijn slechts voorbeelden. Hoe vaak ik inmiddels NEI sessies op mijzelf heb toegepast, ik ben de tel kwijt…

achter je laten, deep dive

Mijn doel voor jou, jouw innerlijke kracht (h)erkennen, liefdevolle vriendelijkheid toe te laten en jezelf te mogen zijn precies zoals jij bent.

Nei Sessie

In een losse NEI sessie kijken we naar je grootste belemmering in je leven. Dit kunnen diepgewortelde patronen zijn die je al je hele leven meeneemt of ervaringen die je overkomen (bv auto-ongeluk).

Praktische informatie

  • Afspraak plannen -> Plan je afspraak direct in via mijn digitale agenda. 
  • Duur sessie ->  75 minuten 
  • Locatie -> Live in mijn praktijk in ‘s-Gravendeel of via Zoom
  • Investering -> November aanbieding 97 euro. Daarna gaat de prijs naar 111 euro.

Ik heb mij zolang anders gevoeld, ik heb mijzelf zolang een rol aangemeten die niet van mij was. Ik was die grijze muis die helemaal geen grijze muis was. Van jongs af aan heb ik mij al anders gevoeld, toen was ik al enorm sensitief en invoelend, in een wereld vol denkers. Ik heb heel lang een diepe connectie met anderen gemist. Inmiddels heb ik dankzij NEI, intensieve coaching, ademwerk, mindfulness mezelf ontwikkeld. Ik voel mij zo re-connect met mijzelf, wie ik in de kern echt ben. Ik heb zoveel losgelaten in mijn leven. Ik heb mijn dyslexie geaccepteerd, mijn rijangst overwonnen, ik kwam uit de kast en omarm mijn spiritutaliteit steeds meer. Dit is wie ik ben. En waar ik mijzelf altijd ‘anders’ heb gevoeld, heb ik mijn eigenheid en ‘anders-zijn’ geaccepteerd. En dat gun ik jou ook

NEI

95% speelt zich af in je onderbewuste. Waarom proberen wij dan alles op te lossen met ons bewuste brein?

Met NEI (Neuro Emotionele Integratie) checken we in op je onderbewuste. En in het onderbewuste zitten ook je emotionele blokkade, trauma’s maar ook onderdrukte en onverwerkte emoties. 

In een NEI sessie gaan we aan de slag met de grootste belemmering in je leven! Bijvoorbeeld omdat je je schaamt, faalangst hebt, traumatische gebeurtenissen hebt meegemaakt of super moe bent. 

Meer lezen over NEI? Lees dan deze blog over wat is NEI

Klantervaringen

Annemarie -> In juli ben ik bij Celina geweest voor een NEI-sessie geweest omdat ik steeds tegen hetzelfde probleem aanliep wat ik zelf niet kon oplossen .  Tijdens de sessie kwam naar voren dat de oorzaak in het eerste chakra zat.  Na de behandeling voelde ik aanvankelijk daar de lichamelijke pijn, die ook weer redelijk snel wegtrok.
Na een tijdje merkte ik dat ik anders in het leven stond dan eerst.
 
Vorige week ben ik nog een keer bij Celina geweest omdat ik graag mijn faalangst wilde aanpakken. Door de sessie kwam ik erachter wanneer dit ontstaan was en mocht ik hier afstand van nemen. Het mooie is dat ik direct daarna opmerkte dat de pijn in mijn linker schouder verdwenen was. Deze klacht is nog steeds weg.
Verder voel ik me een stuk beter, “ lichter”.
De sessies bij Celina zijn echt een aanrader en lossen je klachten/problemen op. “

Kees ->Ik had maandenlang een duf hoofd, maar de dag na de behandeling van Celina had ik een heel helder hoofd. Ik had een tijd lang geen energie om klusjes te doen, maar die dag ben ik daar weer mee begonnen. Ik had veel meer energie. Elke twee weken krijg ik een behandeling en ik ga nog steeds vooruit.

Marcella -> Vandaag een NEI sessie gehad met Celina! Het was een hele bijzondere en aparte ervaring. Alles viel op z’n plek en zij heeft mij geholpen te begrijpen waar bepaalde emoties vandaag komen en om die emoties die mij niet meer dienen los te laten.
Celina is ook super lief!

Mindfulness online
Compassie online
Kinderen online
LHBTI+ online