Ademcoaching en long covid

ademcoaching bij long covid

Wat kan ademcoaching doen bij lond covid

In deze post neem ik je mee in een casus van een cliënt die al lange tijd  zocht naar wat helpt bij long covid en hoe jij zelf je lichaam kan openen. Zodat jij meer energie gaat krijgen, je zenuwstelsel tot rust brengt en echt je hoofd kan ontspannen. 

En dit dan allemaal door je ademhaling, die je altijd bij je hebt. 

Tips om je adem zelf te training: 

  1. Kijk of je meer horizontaal kan gaan ademen. Leg je handen op je ribben en kijk op je die mee kan laten doen. Hiermee breng je je lichaam tot rust.
  2. Ga zelf oefeningen doen thuis of ga naa reen ademcirkel toe.
  3. Wees trots op elke stap die je zet! You go girl

Wil je samen aan de slag met de ademtraining? Kijk hier voor meer info.

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

masterclass energetisch opruimen

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online