Bewust minder klanten als coach of therapeut

minder klanten

Heel bewust minder klanten als coach of therapeut

In deze post leg ik uit waarom ik er bewust voor kies om minder klanten in mijn praktijk aan te nemen. Het werken als ademcoach en NEI therapeut vraagt van mij om heel geaard te zijn en een veilig bedding neer te zetten. Spaceholden, wat je nu zo vaak hoort. Dat vraagt van mij dat ik voor en na elk gesprek de ruimte energetisch reinigen maar ook mezelf reinigen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog ondernemers taken die erbij komen, zoals deze blog en podcast opnemen. Supertof ook allemaal. 

Wat levert het mij EN mijn klanten op: 

  1. Meer ruimte voor 1 op 1 aandacht
  2. Emergency tijd -> in mijn trajecten bouw ik ruimte in voor NEI sessies op afstand en online coaching
  3. Er is ruimte in de agenda en dat voelt voor mij als coach vrijer en de clienten hoeven minder lang te wachten
  4. Een blijere en ontspannen coach 😉

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online