Alles over de ademcirkel

ademcirkel

Alles over de ademcirkel

In deze post leg ik uit hoe de ademcirkel bij mij in z’n werk gaat. Alles over de ademcirkel, ademen in een groep en wat je kunt verwachten als deelnemer.  De ademcirkel is een mooie kennismaking met de verbonden adem en  is erg belangrijk voor de langere termijn en je systeem moet het een plekje kunnen geven.  In mijn traject geef ik je tips mee hoe je deze periode het beste kunt gebruiken en je krijgt een online webpagina met oefeningen. 

Verbonden ademcirkel: 

  1. Gericht op diepere connectie met je lichaam en het laten stromen van oude pijn of vastzittende emoties 
  2. dieper lichaamswerk door aanrakingen
  3. Kleine groep met veilige en liefdevolle bedding
  4. voor beginners en ervaren ademers

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Agenda ademcirkels -> klik hier.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Agenda ademcirkels -> klik hier.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online