3 maanden traject

Ik heb toch alles, waarom heb ik dan nog niet gelukkig of waarom lukt het nog niet?

Jij bent klaar voor echte commitment aan jezelf. Je gaat op zoek naar de diepere laag in jezelf, om die te gaan helen/ om dichter bij jezelf te komen. Je bent bereid je gevoelens en emoties aan te gaan voor een lichter leven, vol vertrouwen en de regie van je eigen leven.

ontspanning, rust

Jarenlang was ik een kei in anderen mensen naar de mond praten. En gevolg was dat ik teleurgesteld was dat andere mij niet konden helpen. Hulpverleners, vrienden, ouders en collega’s… 

Ik wilde me begrepen voelen en vertrouwen ervaren in mensen. Maar want ik wilde en hoe het was, machte niet met elkaar. Ik raakte gefrustreerd en vertrouwde steeds minder mensen. 

Eigenlijk was ik vooral bezig met hoe andere mij zagen, hoe ik beter mijn best kon doen om aan de verwachtingen te voldoen en heel hard werken om alles aan de buitenkant zo mooi te laten zijn. 

Maar op de achtergrond liep ik steeds meer vast. Ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten en stress. Het leek wel of ik een wandelend hoofd was geworden. 

Diep van binnen wilde ik mezelf vertrouwen en mezelf begrijpen. Maar ik voelde me anders en nooit goed genoeg.

Ik was die gevoelige, sensitieve intuïtieve persoon, in een wereld vol denkers en presteren.

IMG_6321

Uiteindelijk was voor mij de grens bereikt nadat ik me voor de zoveelste keer afgewezen voelde op mijn anders zijn. Ik had voor de zoveelste keer een taalfout gemaakt op sociale media en ik kreeg er van verschillende mensen feedback op. Terwijl ik die post wel 10 keer had nagelezen en er geen fout uithaalde. Huilend en diep teleurgesteld in mezelf nam ik een besluit. Lees meer over mijn hele transformatie.

Ik besloot het heft in eigen hand te nemen en die gevoelens die ik ervaarde op te gaan zoeken. Juist om te willen weten wat er achter zit en de gevoelens te gaan helen. 

De transformatie van Koos

Mijn hele leven heb ik moeten voldoen aan een persoon voor de buitenwereld en dacht dat het zo hoorde. Ik voelde al heel lang dat er iets wat dat mijn leven verstoorde maar durfde dat niet toe te geven. Mijn gedachte was dat het zo hoorde en dat ik me maar moest neerleggen bij de situatie. Ik zal het er mee moeten doen, dacht ik. De enige manier was doorgaan en niet opgeven. 

Celina heeft mij geholpen om rustig te worden. Ik moest bewust uit het beeld waar ik aan moest voldoen stappen om mijn eigen ik te ontdekken. Wat wil ik, daar was eerder geen ruimte voor. Hoe wil ik leven en wat is het belangrijkste. En gaande weg vielen de puzzelstukjes in elkaar.

Ik voel me na het 3 maanden traject goed. Ik slaap beter en heb meer rust maar moet nog leren tijd te nemen om te ontspannen. Het was altijd werken en nu is er ook ontspanning en dat voelt goed.

Herken je dit?
 • Je vraagt jezelf regelmatig af: Ga ik nog zo door? Hoelang houd ik dit nog vol?
 • Spanning is altijd voelbaar je lichaam, gehaast of opgejaagd. Je snauwt je kinderen/partner af, bent geïrriteerd en wilt graag de controle houden op alles.
 • Echte verandering is voor anderen, niet voor jou. Toch?

Stop met goedpraten en wees nou is eerlijk naar jezelf!

Hoelang ga je dit nog volhouden?

En nee geen smoesjes meer

Jij hebt geen behoefte aan praattherapie. Jij wilt verandering maar bent teleurgesteld geraakt in hulpverlening of coaching. 

Eigenlijk ben je teleurgesteld in jezelf. Je hebt een sterk en krachtige mind die je ‘veilig’ en ‘in je comfortzone’ wil houden. Maar diep van binnen weet jij dat er iets moet veranderen. Want dit hou je niet vol. 

Ik ga samen met jou op pad met het lichaamsgerichte. Ik werk zowel energetisch als met de ademhaling en drukpunten op je lichaam. Natuurlijk praat ik met je en heb ik coachende gesprekken, maar die staan niet centraal. Het lichaamsgerichte en energetische staat centraal.

Even je hoofd met vakantie sturen, zeg ik wel eens 😉 Hoe klinkt dat?

In mijn praktijk komen veel mensen die lichamelijke of mentale uitdagingen hebben en zich daardoor gevangen of beperkt voelen. Zijn het mensen die alleen maar uitgeblust op de bank liggen? Nee juist niet. Dit zijn mensen die hard werken, die geven om andere om zich heen en die midden in het leven staan. 

Praktische informatie over het 3 maanden traject

 • Aantal sessies -> 6 sessies met mix en match qua NEI en ademwerk
 • Duur sessie ->  NEI is 75 minuten en ademwerk 90 minuten
 • Locatie -> Live in mijn praktijk in ‘s-Gravendeel of via Zoom (alleen NEI)
 • Investering -> 888,- 
 • Aanmelden -> Plan je matchall in zodat we kennis kunnen maken. Ik wil dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij mij. En dat moet ik mij ook voelen om met je te kunnen werken. 
 • Bonus -> 2x gratis bij de ademcirkel, welkomspakket, emergency call (Op afstand NEI sessie of coaching), Whatsapp support
ontspanning, rust

Klantervaringen

Mike -> Ik heb een NEI sessie bij Celina gedaan na een periode van regressie therapie bij een andere therapeut. Het was een goede aanvulling en Celina wist de punten te raken die we met de regressie therapie niet behandeld hadden. De behandeling was verlichtend en het is duidelijk merkbaar dat bepaalde klachten verminderd zijn of weg zijn. Celina zelf is een fijne therapeute met een prettige uitstraling en een fijne werkplek. Ik voelde mij er gelijk op mijn gemak.

Kees ->Ik had maandenlang een duf hoofd, maar de dag na de behandeling van Celina had ik een heel helder hoofd. Ik had een tijd lang geen energie om klusjes te doen, maar die dag ben ik daar weer mee begonnen. Ik had veel meer energie. Elke twee weken krijg ik een behandeling en ik ga nog steeds vooruit.

Annemarie -> In juli ben ik bij Celina geweest voor een NEI-sessie geweest omdat ik steeds tegen hetzelfde probleem aanliep wat ik zelf niet kon oplossen .  Tijdens de sessie kwam naar voren dat de oorzaak in het eerste chakra zat.  Na de behandeling voelde ik aanvankelijk daar de lichamelijke pijn, die ook weer redelijk snel wegtrok.
Na een tijdje merkte ik dat ik anders in het leven stond dan eerst.
 
Vorige week ben ik nog een keer bij Celina geweest omdat ik graag mijn faalangst wilde aanpakken. Door de sessie kwam ik erachter wanneer dit ontstaan was en mocht ik hier afstand van nemen. Het mooie is dat ik direct daarna opmerkte dat de pijn in mijn linker schouder verdwenen was. Deze klacht is nog steeds weg.
Verder voel ik me een stuk beter, “ lichter”.
De sessies bij Celina zijn echt een aanrader en lossen je klachten/problemen op. “

Waarom is dit 3 maanden traject zo uniek?

Laten we eerlijk zijn: een coachingstraject van 3 maanden is niet uniek.

Wat wel uniek is, is onze samenwerking. Jij zorgt ervoor dat jij ja zegt tegen jezelf en dit innerlijk werk proces aangaat.

Ik zorg voor de bedding waarin jij kunt groeien in veiligheid en liefde.

Mijn doel is om:

 • Jouw te laten ervaren om je lichaam zijn werk te laten doen. Stress loslaten, emoties als boosheid en verdriet uiten, blokkades los te koppelen
 • Integratie te ondersteunen door je tools mee te geven die je helpen nog meer stevigheid te krijgen en vertrouwen dat jij dit kunt
 • Letterlijk ruimte te creëren in je lichaam en daardoor in je leven
samen doen, 3 maanden traject

Hoe ziet het 3 maanden traject er uit?

Stap 1-> Zijn wij samen een match? Dat vind ik echt het allerbelangrijkste. Jij moet je veilig en vertrouwd bij mij voelen. Jij moet, hoe spannend ook, wel uit je comfortzone kunnen treden en open zijn in wat je tegenkomt. 

Ik moet mij ook comfortabel bij jou voelen. Jij mag zijn wie je bent en ik mag zijn wie je bent, in liefde en vertrouwen.

Plan daarom je matchcall direct in, dan zie ik je snel!

Stap 2 -> Yes, we gaan direct de diepte in om je grootste en meest belemmerende blokkade weg te halen met NEI of starten met een landende ademwerk sessie. 

Het is een 3 maanden traject wat we samen vormgeven. Dus wil je 6 sessies alleen maar ademwerk doen, helemaal prima. Of alleen maar NEI sessies. 

Altijd krijg je toegang tot het online gedeelte voor de integratie. Integratie is je proces waar je met innerlijk werk in terecht komt waardoor je systeem alles kan verwerken. Zie het als sneeuwbol die je even opschud en dat tijd nodig heeft om weer te landen. 

Ik heb meditaties opgenomen, ademoefeningen, schrijf- en reflectie oefeningen. Maar doe vooral wat je helpt. 

Stap 3 -> Integratie in je leven. Dus niet alleen in je eigen systeem. Jij wilt je leven veranderen, maar ziet nu nog niet hoe. Ik help je met oefeningen en reflecties hoe je hier zelf vorm aan kan geven. 

Soms kan het nog heel onwennig zijn of mis je nog vertrouwen omdat je dit niet gewent was. Uiteindelijk gaat het erom dat jij na het 3 maanden traject weet hoe je innerlijk werk integreert in je leven. 

Jij staat stevig in de wereld en weet welke keuzes jij mag nemen. 

Voel jij duidelijk een ja? Plan dan hieronder direct een matchcall gesprek in!

Plan direct je matchcall in!

samen doen, 3 maanden traject
Mindfulness online
Compassie online
Traject online