Er is zo vaak over mijn grenzen gegaan

In deze post neem ik je mee in een casus van een cliënt die aangaf dat er zovaak over haar grenzen was gegaan. En daarom maar niet aangeraakt willen worden of nee zegt omdat ze niet weet wat ze kan verwachten.  Vaak ligt de oorzaak in de kindertijd of is er iets gebeurd binnen je relatie. 

Juist door ademcoaching kun je leren je grenzen aan te geven. Je leert je nee te voelen in je systeem, kan in een veilige omgeving oefenen of juist ook ervaren wat je wel zou willen. Want misschien heb je juist wel behoefte om te knuffelen of aangeraakt te worden. 

Tips om zelf met je grenzen te oefenen? 

  1. Wees bewust van de signalen van je lichaam wanneer je een NEE voelt of juist eigenlijk behoefte hebt aan contact.
  2. Wees zo trots op jezelf en elke keer dat jij je grenzen aangeeft. Ook al is het iets te groots of dat je het niet goed wist. Je eigen regie heb je altijd.

Wil je samen aan de slag met de ademtraining? Kijk hier voor meer info.

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Meer info over de ademtraining? Klik hier

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Meer info over de ademtraining? Klik hier

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

masterclass energetisch opruimen

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online