vrouwelijke kracht

Ik zat zo in mijn mannelijke energie. Ik ben bewust gaan connecten met mijn vrouwelijke kracht

In deze post neem ik je mee in wat belangrijk is in je connecten met je vrouwelijke kracht. En ik heb het dan niet over gedrag zoals koken of schoonmaken. Maar echt gaan leven volgens die kracht.   

Ik heb zelf onderzoek gedaan en voor mij zijn 3 punten essentieel geweest in het echt gaan leven en voelen.

  1. Keuzes maken vanuit je hoofd of durf jij je te laten leiden door je intuïtie. 
    En ook hierin -> je zit niet in een stoel en laat het leven aan je voorbij gaan. Je leeft juist en reageert vanuit je buik op bepaalde situaties. Of dat nou een gebouw is waar jij je niet fijn voelt of  bij een persoon. En dan ook echt weggaan of nee zeggen. 
    Zonder het te hoeven verklaren met je hoofd, maar omdat je het zo voelt.
  2. Doen vs vertrouwen. Veel van mijn klanten zijn de hele dag aan het doen, takenlijstjes afwikkelen, bezig zijn om het bezig zijn. Maar wat er dan gebeurd is dat je te veel in je controle blijft hangen en je niet mag vertrouwen op dat wat er maar komt. 
    Je hoeft niet altijd zo hard te werken, soms komt het naar je toe en mag je dat ruimte geven.
  3. Geven met liefde. Hoe geef jij aan de wereld. Vanuit schaarste? Ik geef jou dit dus ik verwacht er dat voor terug? Ik moet iets hebben dus ik doe dit maar… De energie is dan heel laag, terwijl als jij geeft vanuit liefde zonder iets terug te verwachten, krijg je super veel liefde en heel misschien ook wel wat je nodig hebt 😉

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Meer info over de ademcirkel in de Yurt? Klik hier

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Meer info over de ademcirkel in de Yurt? Klik hier

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

masterclass energetisch opruimen

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online