Hoe ziet een ademsessie eruit

ademsessie

Hoe ziet een ademsessie eruit in mijn praktijk?

In deze post neem ik je mee hoe een ademsessie er bij mij in de praktijk er uit ziet. Maar wel met een disclaimer want elke sessie is uniek en persoonlijk.  Wat is een ademsessie eigenlijk? Nou je loopt tegen een aantal zaken aan waar je meer een lichamelijke aanpak mee wilt aangaan. Je hoofd omzeilen en direct je lichaam in gaan. 

Voordelen: 

  1. Dieper lichamelijk werk
  2. Betere connectie met je lichaam. Hoofd-hart
  3. Helen van je innerlijk kind
  4. Oude pijn en vastzittende emoties voelen. Voor mij is dat eindelijk huilen, schreeuwen, boos zijn
  5. 1 op 1 aandacht voor mij alleen. Ik mag deze aandacht ontvangen

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online