integratie bij innerlijk werk

integratie bij innerlijk werk

Integratie bij innerlijk werk

In deze post neem ik je mee om je uit te leggen hoe essentie integratie is bij innerlijk werk. De periode na de sessies (ademwerk, energetische sessies of systemisch werken) is erg belangrijk voor de langere termijn en je systeem moet het een plekje kunnen geven.  In mijn traject geef ik je tips mee hoe je deze periode het beste kunt gebruiken en je krijgt een online webpagina met oefeningen. 

Veel mensen die ik zie: 

  1. denken dat de sessie het belangrijkste is, al is dat maar 20% 
  2. Vergeten ruimte erna te nemen of weten niet hoe het moet

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de adem oefeningen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online