Het lijkt wel of ik niet geslapen heb

Pfff, ik heb GEEN energie

In deze post neem ik je mee als jij het gevoel hebt niet te hebben geslapen. Je wil graag met energie de dag in en ervaren wat je ademhaling kan doen.   Ik help je graag naar meer energie in de dag. Voor mij is de ademhaling echt de key geweest en een gezonde leefstijl. Ik deel een kortingscode hieronder van de sapjes die ik drink.   

Ik was altijd moe en had geen energie: 

  1. Basic tips: geen/minder alcohol, zo min mogelijk bewerkt voedsel, beweging
  2. Je hoeft niet altijd in je high te zitten, je cyclus heeft invloed om je energie
  3. Stress verminderen

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de ademreizen bundel? Snap ik helemaal. Hij is helemaal samengesteld voor mijn clienten en ik deel die reizen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier aankopen en je kunt dan direct aan de slag met één van de ademreizen.

Ook sapje proberen? Krijg nu 15 euro korting op je eerste bestelling. Ik krijg die 15 euro ook als korting op mijn bestelling. https://www.sap.je/?korting=u21q0ec

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra energie tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de ademreizen bundel? Snap ik helemaal. Hij is helemaal samengesteld voor mijn clienten en ik deel die reizen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier aankopen en je kunt dan direct aan de slag met één van de ademreizen.

Ook sapje proberen? Krijg nu 15 euro korting op je eerste bestelling. Ik krijg die 15 euro ook als korting op mijn bestelling. https://www.sap.je/?korting=u21q0ec

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra energie tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online