Jemig, ik schrik me rot

contact met je lichaam

Jemig, ik schrik al van een hand op mijn schouder

In deze post neem ik je mee in het werken met je hoofd en lichaam contact. Je lichaam schrikt van aanraking en dat komt dan door een super overprikkelt zenuwstelsel. In mijn traject werk ik naar meer ontspanning en het verwerken van vastzittende emoties/trauma.  

Wat ik zag gebeuren bij mijn cliënt: 

  1. schrikachtig
  2. super alert
  3. pijn en geen contact kunnen maken met de pijn
  4. zo’n drang naar hoe kom ik hier uit

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de ademreizen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra slaap tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de gratis adem oefeningen? Snap ik helemaal. Ik heb de oefeningen speciaal voor jou samengesteld en ik deel die oefeningen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier downloaden en je kunt dan direct aan de slag met één van de ademreizen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra slaap tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Helemaal uitgeput wakker geworden? Of lig je juist uren naar het plafond te staren?

Koop dan nu de ademreizenbundel en reset je zenuwstelsel in max 15 min.

Directe toegang -> klik hier

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online