Ik tuur naar het plafond – slaap tips

De meest gestelde vraag van de afgelopen 3 maanden

In deze post deel ik slaap tips die mijn slaapcyclus super sterk maken. 

  1. Afschalen -> start je avond hetzelfde als de ochtend. Zorg voor 1,5 uur voor dat je gaat slapen 
  2. Slaap kamer clean maken (geen wekker, andere afleidingen)

En nog veel meer tips.

Kijk nu de hele aflevering via de video hieronder OF nog wat verder naar beneden het geluidsbestand. 

Interesse in de ademreizen bundel? Snap ik helemaal. Hij is helemaal samengesteld voor mijn clienten en ik deel die reizen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier aankopen en je kunt dan direct aan de slag met één van de ademreizen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra slaap tips? Mail me dan gerust. 

Interesse in de ademreizen bundel? Snap ik helemaal. Hij is helemaal samengesteld voor mijn clienten en ik deel die reizen heel graag en met veel liefde aan jou. Je kunt deze hier aankopen en je kunt dan direct aan de slag met één van de ademreizen.

Laat je weten wat je ervan vind of heb je extra slaap tips? Mail me dan gerust. 

ontspanning, rust

Hi, mijn naam is Celina en ik heb een praktijk waarin ik mensen letterlijk meer ruimte geef. Ruimte om te ademen en ruimte qua energie.

Een opruimcoach voor je lichaam 😉

Interesse in een 1 op 1 sessie? Kijk dan hier. 

Deel via:

Mindfulness online
Compassie online
Traject online