compassie, zelfliefde, zelfacceptatie

Heb jij eerder een mindfulness of compassie training gevolgd en wil je dit graag blijven beoefenen, dan is de stilteochtend een oefenmoment. Heb je ervaring met meditatie en/of yoga en wil je dit wat langer beoefenen? 

Ik heb geen moment spijt gehad van de mindfulness training bij Celina. Wat een rijke en leerzame ervaring was dit, omdat ik geleerd hoe ik balans kan creëren tussen actief bezig zijn en ontspannen. Voorheen vond ik weinig tot geen rust in mijn leven en sinds de training heb ik dit vaker mogen ervaren. Ik pas de tools toe in mijn dagelijkse leven door met aandacht bij mijn ademhaling te blijven tijdens gesprekken en zelfs tijdens mijn werk bij de vrijwillige brandweer. Celina heeft een open houding, kan goed luisteren en accepteert jou zoals je bent, daardoor voelde ik ruimte om mijn moeilijke momenten met haar te delen. Op het moment dat het nodig is geeft zij gerichte adviezen wat mij heel erg geholpen heeft. Ik heb geleerd om mezelf voorop te stellen en te kijken per moment wat ik nodig heb.
Angelique
26 jaar

Wil jij hierbij aanwezig zijn?

Samen lange tijd mediteren, ervaringen delen, verdieping en zelfontwikkeling.

Wat is het doel van de stilteochtend?

Je gaat mediteren onder begeleiding. Elke keer is weer anders. De meditaties pas ik aan op de groep die er is. De groep is maximaal 5 personen. 

overspannen veel stress geen tijd voor jezelf gehaast

Welk resultaat kun je behalen?

  • Eigen beoefening van mediteren uit te voeren en je bewustzijn te vergroten
  • Tijd nemen voor jezelf en in te checken hoe het met jou lichaam is
  • Meditatiebeoefening verdiepen
  • Meer rust in je hoofd
  • Compassie vergroten
  • Verwerken van gevoelens

Voor wie is de stilteochtend?

Iedereen die interesse heeft in mindfulness, yoga en/of stress ervaart. Voel je vooral welkom om je aan te sluiten. Het is fijn als je een beetje ervaring hebt met mediteren, mindfulness of yoga.

zorg en welzijn, 30-50 jaar, 50-70 jaar, anti-depressiva
coaching intake yoga training cursus strijen 's-gravendeel puttershoek barendrecht

Aanmeldprocedure

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@celinagroothuizen.nl of onderstaand formulier in te vullen.

Je ontvangt dan een mail terug met een betaalverzoek. Contant betalen is ook mogelijk.

Kosten en tijdsinvestering

Wil je groeien en ontwikkelen dan investeer je in jezelf. Met kennis, zelfonderzoek, goed voor jezelf zorgen, tijd, aandacht en geld. De kosten voor dit traject kun je zien als investering om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. 

€ 55,00 Per persoon voor 3 uur. Check de nieuwsbrief voor de data of vraag naar de mogelijkheden. 

Wil je een individuele stilteochtend? Vraag naar de mogelijkheden.

praktijk, individueel

Praktijk

De praktijk is in Puttershoek. Het is gemakkelijk bereikbaar met het OV en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Meer leren?

Heb jij al een compassietraining gevolgd en heb je behoefte om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wellicht de meditatieavonden wat voor jou. 

Heb jij in het verleden een compassietraining gevolgd en wil je aan de slag met een specifiek thema of een opfristraining? Dan is wellicht de vervolg compassietraining wel wat voor je. Deze verdieping sluit volledig aan op het thema of uitdagingen die jij in je leven meemaakt. De training duurt 5 sessies en is online of in de praktijk te volgen.  

Nieuwsbrief

Aanmeldformulier