compassie, zelfliefde, zelfacceptatie

Heb jij eerder een mindfulness of compassie training gevolgd en wil je dit graag blijven beoefenen, dan is het stiltemoment een oefenmoment. Heb je ervaring met meditatie en/of yoga en wil je dit wat langer beoefenen? 

Wat heb ik veel geleerd tijdens de mindfulness training van Celina. Ik was een beetje sceptisch voor de start. Is dat wel wat voor mij, is het niet te zweverig? Nou dat gevoel was erg snel weg. Het voelde meteen vertrouwd en voelde erg goed om dingen te delen met Celina waar ik tijdens het proces tegenaan liep. Ze denkt goed mee wat voor jou zou kunnen werken. Iedereen is immers anders. Ik weet nu veel beter naar mijn lichaam te luisteren zodat ik me veel beter voel. Het gejaagde gevoel dat ik had is weg en als ik voel dat ik die kant op ga weet ik precies wat ik moet doen. Ik heb nu ook veel meer rust in mijn hoofd en als ik hoofdpijn krijg omdat ik te veel doe, is deze zo weer weg als ik mijn oefeningen doe. Een aanrader voor een ieder!
Margreta
39 jaar

Wil jij hierbij aanwezig zijn?

Samen lange tijd mediteren, ervaringen delen, verdieping en zelfontwikkeling.

Wat is het doel van de stiltedag?

Je gaat 6 uur lang in stilte zijn onder begeleiding. Elke keer is weer anders. De meditaties pas ik aan op de groep die er is. De groep is maximaal 5 personen. 

overspannen veel stress geen tijd voor jezelf gehaast

Welk resultaat kun je behalen?

  • Eigen beoefening van mediteren uit te voeren en je bewustzijn te vergroten
  • Tijd nemen voor jezelf en in te checken hoe het met jou lichaam is
  • Meditatiebeoefening verdiepen
  • Meer rust in je hoofd
  • Compassie vergroten
  • Verwerken van gevoelens

Voor wie is de stiltedag?

Iedereen die interesse heeft in mindfulness, yoga en/of stress ervaart. Voel je vooral welkom om je aan te sluiten. Het is fijn als je een beetje ervaring hebt met mediteren, mindfulness of yoga.

zorg en welzijn, 30-50 jaar, 50-70 jaar, anti-depressiva
coaching intake yoga training cursus strijen 's-gravendeel puttershoek barendrecht

Aanmeldprocedure

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@celinagroothuizen.nl of onderstaand formulier in te vullen.

Je ontvangt dan een mail terug met een betaalverzoek. Contant betalen is ook mogelijk.

Kosten en tijdsinvestering

Wil je groeien en ontwikkelen dan investeer je in jezelf. Met kennis, zelfonderzoek, goed voor jezelf zorgen, tijd, aandacht en geld. De kosten voor dit traject kun je zien als investering om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. 

€ 117,50 Per persoon voor 6 uur. Incl lunch, creatieve oefeningen en wandeling. Check de nieuwsbrief voor de data of vraag naar de mogelijkheden. 

Wil je een individuele stiltedag? Vraag naar de mogelijkheden.

praktijk, individueel

Praktijk

De praktijk is in Puttershoek. Het is gemakkelijk bereikbaar met het OV en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Meer leren?

Heb jij al een compassietraining gevolgd en heb je behoefte om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wellicht de meditatieavonden wat voor jou. 

Heb jij in het verleden een compassietraining gevolgd en wil je aan de slag met een specifiek thema of een opfristraining? Dan is wellicht de vervolg compassietraining wel wat voor je. Deze verdieping sluit volledig aan op het thema of uitdagingen die jij in je leven meemaakt. De training duurt 5 sessies en is online of in de praktijk te volgen.  

Nieuwsbrief

Aanmeldformulier