NEI Sessie

coming out homo lesbisch biseksueel transgender transvrouw transman

Werken aan het ontwikkelen van zelfbewustzijn, lichamelijke effecten van emotionele blokkades en/of trauma’s. Je hebt het gevoel dat je ergens doorheen moet en wilt daar hulp bij. 

Start vandaag nog met visualiseren hoe je leven er dan uitziet!

Dé praktijk in de Hoeksche Waard voor alternatieve coaching!

Komt dit je bekent voor?

  • Mentale problemen: 
  • Lichamelijke problemen:
  • Business uitdagingen:
  • Kinderen 

 

Je bent niet de enige die zich zo voelt. Lees gerust verder als jij wilt weten hoe jij hieruit kunt komen!

Triggers

Onverwachte stress, oude pijn komt weer naar boven, verdriet dat stroomt terwijl je geen idee hebt waar het vandaag komt. 

95% van ons handelen komt vanuit ons onderbewuste. Dus waarom willen we alles oplossen in ons bewuste. 

Werkwijze

Ik werk met NEI (Neuro Emotionele Intelligentie). Dat is een methode die zorgt voor contact met je onderbewuste. Door direct in je onder bewuste te werken en de blokkade op te ruimen, komt er weer lucht en ruimte. 

De sessie duurt 1,5 uur en in die tijd hebben we voldoende ruimte om in te gaan op je persoonlijke verhaal. Ik wil dat jij je op je gemak voelt en in alle rust kan ontspannen in de sessie. 

Ik start door contact te maken met de biotensor en die te verbinden met het onderbewuste van jou. Dit kan zowel digitaal als live. Jij bent er de hele tijd bij en we blijven in gesprek. Ik vraag steeds of herkent wat de biotensor naar boven haalt. Natuurlijk kunnen we ons niet allen herinneren wat er in ons leven gebeurd. 

Aan het einde van de sessie koppelen we de emoties los die bij deze klacht horen. Het kan zo’n 1,5 tot 2 weken duren voordat je eventuele verschillen kunt merken. 

gratis masterclass meer energie krijgen in 5 stappen

Wie ben ik

Ik ben Celina. Als 35 jarige en 10 jaar werkend in de hulpverlening, heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen naar perspectief. Ik woon in het mooie en natuurlijke Hoeksche Waard. Mijn praktijk is in Puttershoek. 

Energetisch werk kwam in 2008 op mijn pad door Reiki. Inmiddels heeft het mijn leven veranderd door meer te leven vanuit mijn hart. 

Wil je weten wie ik ben en wat mij drijft? Lees dan deze pagina of plan een afspraak in. 

Losse sessie

1,5 uur
166,50
  • Incl BTW
  • Sessie van 1,5 uur
  • In de praktijk of via Zoom
Boek Nu!
Mindfulness online
Compassie online
Kinderen online
LHBTI+ online