moodboard creatief, inzicht

Heb je altijd eens een moodboard willen maken, maar lukt het je niet om eraan te beginnen? Heb je behoefte aan een richting voor de komende tijd? Wil je gewoon een gezellige middag met meditatie en knutselen? 

Na de eerste mindfullness training te hebben gevolgd bij Celina was ik op zoek naar meer, naar een aanvulling omdat ik nog zoekende was naar toepassing in het leven en de aanpassing die ik wil maken om mijn leven mooier te maken. De compassietraining sluit naadloos aan op de mindfullness training. Het past volledig bij het traject wat je gestart bent met mindfulless. Celina vult deze trainingsavonden met de meditaties en daagt je uit om na te denken over de uitdagingen die je in het dagelijks leven tegen komt. Ik ben door deze compassietraining gegroeid als mens en mede dankzij Celina.
Marion
39 jaar

Samen ontspannen, creatief aan de slag, overzicht, inzicht en zelfontwikkeling.

Wat is het doel van het moodboard maken?

Zonder afleiding en met volle aandacht op je gevoel afgaan met wat je tegenkomt in de bladen. Je gaat in eerste instantie veel bladeren en uitscheuren wat je aanspreekt en daarna een tweede schifting maken met wat er op je A3 poster past.

pile of color pencils

Welk resultaat kun je behalen?

Je gaat naar huis met een A3 poster met quotes of plaatjes die je de komende maanden kunnen ondersteunen.

Voor wie is deze workshop?

Iedereen die op een ontspannen manier een moodboard wil maken. Er is geen ervaring nodig voor het mediteren of het maken van het moodboard. Ik ondersteun je daarbij en kan je helpen op het moment dat je vastloopt. 

zorg en welzijn, 30-50 jaar, 50-70 jaar, anti-depressiva

Aanmeldprocedure

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@celinagroothuizen.nl of onderstaand formulier in te vullen.

Je ontvangt dan een mail terug met een betaalverzoek. Contant betalen is ook mogelijk.

Kosten en tijdsinvestering

Wil je groeien en ontwikkelen dan investeer je in jezelf. Met kennis, zelfonderzoek, goed voor jezelf zorgen, tijd, aandacht en geld. De kosten voor dit traject kun je zien als investering om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. 

€ 40,00 Per persoon voor 2 uur. Check de nieuwsbrief voor de data of vraag naar de mogelijkheden. 

Wil je een individuele workshop moodboard maken? Vraag naar de mogelijkheden.

Praktijk

De praktijk is in Puttershoek. Het is gemakkelijk bereikbaar met het OV en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Meer leren?

Behoefte om je meditatie te verdiepen en met elkaar te oefenen? Dan zijn wellicht de meditatieavonden wat voor jou. 

Heb jij interesse in een langere workshop? Dan is wellicht de Stilte XL wel wat voor je. Deze verdiepingsdag duurt 6 uur. In deze stiltedag is er een lunch, creatieve oefening en wandeling.  

Nieuwsbrief

Aanmeldformulier

Mindfulness online
Compassie online
Kinderen online
LHBTI+ online