stress verminderen mindfulness veel gedachten onzeker

Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven? Pieker je veel? Wil je stress de baas worden? Wil jij meer zelfvertrouwen?

Ik heb geen moment spijt gehad van de mindfulnesstraining bij Celina. Wat een rijke en leerzame ervaring was dit, omdat ik geleerd hoe ik balans kan creëren tussen actief bezig zijn en ontspannen. Voorheen vond ik weinig tot geen rust in mijn leven en sinds de training heb ik dit vaker mogen ervaren. Ik pas de tools toe in mijn dagelijkse leven door met aandacht bij mijn ademhaling te blijven tijdens gesprekken en zelfs tijdens mijn werk bij de vrijwillige brandweer. Celina heeft een open houding, kan goed luisteren en accepteert jou zoals je bent, daardoor voelde ik ruimte om mijn moeilijke momenten met haar te delen. Op het moment dat het nodig is geeft zij gerichte adviezen wat mij heel erg geholpen heeft. Ik heb geleerd om mezelf voorop te stellen en te kijken per moment wat ik nodig heb.
Angelique
26 jaar

Wil jij een intake of kennismaking plannen?

Voor meer rust in je hoofd, omgaan met stress, het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Wat is het doel van de mindfulnesstraining?

Je gaat leren hoe stress werkt in je patronen en in je lichaam. Je aandacht vergroten en leren hoe je omgaat met stressvolle situaties in je leven. Je kan leren hoe je je grenzen aangeeft, je kan leren je minder snel overvallen te voelen in gesprekken en je leert milder te zijn naar jezelf. Dit doen we door gesprekken, oefeningen met aandacht en compassie, meditatie en bewegingsoefeningen.

overspannen veel stress geen tijd voor jezelf gehaast

Welk resultaat kun je behalen?

  • Inzicht krijg in stress en tips om hiermee om te gaan
  • Grenzen te voelen en aan te gaan geven
  • Automatische patronen te doorbreken
  • Mediteren en leven in aandacht
  • Inzicht krijgen in de gevoelens 

Voor wie is de mindfulnesstraining?

Voor iedereen die wil omgaan met stress, inzicht wil krijgen in lichamelijke reacties en je wilt dit direct toepassen in je leven. Jij wilt meer gaan voelen en doorbreken van (denk)patronen. 

 Het is een praktische training waarbij je vanaf sessie 1 aan de slag gaat met inzicht opdoen.

Ook kun je bij mij terecht als je wilt of al aan het stoppen bent met medicatie (zoals antidepressiva). Dit kan je stress verhogen en je hulploos maken. Ik help je handvatten te geven wat jij kunt doen in momenten van stress en intense gevoelens. Ik ben geen arts, dus dit is aanvullende ondersteuning in samenspraak met een arts of psychiater. 

trauma praktijk, 's-gravendeel, Celina online coaching
coaching intake yoga training cursus strijen 's-gravendeel puttershoek barendrecht

Aanmeldprocedure

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@celinagroothuizen.nl of onderstaand formulier in te vullen.

Je ontvangt binnen 7 werkdagen een reactie met een intake voorstel.

De start is altijd in overleg en binnen 3 tot 4 weken na aanmelding. 

Kosten en tijdsinvestering

Wil je groeien en ontwikkelen dan investeer je in jezelf. Met kennis, zelfonderzoek, goed voor jezelf zorgen, tijd, aandacht en geld. De kosten voor dit traject kun je zien als investering om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. 

Prijs voor individueel traject: €  1050,00 incl. BTW per persoon

Inclusief

  • Telefonische intake
  • 8 Live of online bijeenkomsten van 1,5 uur
  • Oefenochtend van 3 uur
  • Geluidsbestanden
  • Persoonlijke aandacht voor alleen jou

De mindfulnesstraining (MBSR) wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Kijk hier voor de vergoeding van jouw verzekeraar.

praktijk, individueel

Praktijk

De praktijk is in Puttershoek. Het is gemakkelijk bereikbaar met het OV en met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Online

Online zullen de sessies via Zoom worden gegeven. Vooraf ontvang je je werkmaterialen per post. 

Meer leren?

Heb jij al een mindfulnesstraining gevolgd en heb je behoefte om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wellicht de meditatieavonden wat voor jou. 

Heb jij in het verleden een compassietraining gevolgd en wil je aan de slag met een specifiek thema of een opfristraining? Dan is wellicht de vervolg mindfulnesstraining wel wat voor je. Deze verdieping sluit volledig aan op het thema of uitdagingen die jij in je leven meemaakt. De training duurt 5 sessies en is online of in de praktijk te volgen.  

Nieuwsbrief

Aanmeldformulier

Mindfulness online
Compassie online
Kinderen online
LHBTI+ online